امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار

امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار

امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار از منابع متعددی مانند تلفن همراه، لپ تاپ، مودم، دکل های برق و مخابرات و.... است. اختلالات رفتاری، کمبود حافظه، نقص رشد مغزی جنین، اوتیسم، ADHD، بلوغ زود رس و... از جمله مشکلات بوجود آمده توسط امواج بر جنین است

امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار

امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار از منابع متعددی مانند تلفن همراه، لپ تاپ، مودم، دکل های برق و مخابرات و.... است.این امواج باعث اختلالات بی شماری، از جمله مشکلات رفتاری کودکان می شوند.

طبق مطالعات Yale، امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار که از جنین خود در برابر امواج الکترومغناطیس محافظت نکردند، رشد مغزی ناقص، بیش فعالی، نقص در حافظه و... می باشند.

دکتر هیل سیل تیلور متخصص غدد درون ریز و ناباروری زنان بیان کرد؛ تابش های رادیویی مشکلات جبران ناپذیری را به روی جنین و مادران باردار به وجود می آورد. مغز جنین به دلیل نارس بودن بسیار حساس بوده و به میزان قابل توجه ایی آسیب پذیر است.

حفظ فاصله ایمن از منابع انتشار امواج الکترومغناطیس جزو اولین راه کار های حفظ سلامتی می باشد.

منابع انتشار امواج الکترومغناطیس و نقص رشد مغزی

امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار از منابعی مانند موبایل، لپ تاپ، وای فای و... می توانند باعث سقط جنین شوند. جنین در ابتدا نسبت به اثرات محیطی بسیار حساس است. اندام های جنین در حال رشد است به همین دلیل نسبت به بزرگسالان بسیار حساس تر هستند.

طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان در سراسر دنیا آسیب پذیری کودکان نسبت به بزرگسالان 60 برابر است. به این دلیل که هنوز استخوان ها و بافت های محافظت کننده به طور کامل شکل نگرفته اند و در مراحل رشد خود می باشند، به شدت تحت تاثیر امواج قرار می گیرند. این اثر گذاری بیماری های مختلفی مانند موارد زیر را به دنبال دارد:

  • اختلال در حافظه و یادگیری
  • پرخاشگری
  • اوتیسم
  • بیش فعالی
  • ADHD
  • اختلال در صحبت کردن
  • بلوغ زودرس و...

لباس بارداری ضد امواج الکترومغناطیس

امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار توسط لباس های بارداری می تواند به شدت کاهش یابد. می دانیم که امواج الکترومغناطیس به راحتی از پوست عبور کرده و خود را به جنین می رسانند. همین امر باعث گردید تا محققین به فکر لباس های محافظ در برابر امواج الکترومغناطیس باشند.

استفاده از لباس هایی که در آن ها از الیاف نقره استفاده شده است می تواند سلامت جنین و مادر را تا 99 درصد حفظ کند. این لباس ها از ناحیه گردن تا پایین کمر را باید بپوشانند تا جنین در برابر امواج الکترومغناطیس ایمن بماند.

تفاوت شکم بند و سارافون بارداری

شدت امواج الکترومغناطیسی در لبه ها بیشتر است و جنین را به شدت تحت تاثیر قرار می دهند. 

 

الیاف نقره موجود در لباس های بارداری نه تنها از سلامت جنین در برابر امواج الکترومغناطیس محافظت می کند بلکه خواص آنتی باکتریالی، نیز دارد. همچنین بسیار منعطف و راحت می باشد. نسبت به تغییرات دمایی بدن بسیار مقاوم بوده و چون دارای الیاف نقره می باشد، حالت اولیه خود را حفظ می کند.

امواج الکترومغناطیس و اثرات آن بر زنان باردار مورد توجه محققین شرکت دانش بنیان سلامت سینا واقع در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف قرار گرفته است. علاوه بر لباس های بارداری ضد امواج الکترومغناطیس و دیگر منسوجات ضد امواج، محصولاتی مختلفی مانند رنگ ضد امواج، کاغذ دیواری و پرده ضد امواج، کاور وای فای، برچسب شیشه ی ضد امواج الکترومغناطیس و ... سلامت شما و جنین را تا 99 درصد افزایش داده است.

منابع:

 

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد